Tarieven voor motorrijlessen in Amsterdam

Tarieven voor motorrijlessen in Amsterdam

Bij Wolffson haal je voordelig je motorrijbewijs

Scherpe tarieven en geen gedoe met pakketten. Je betaalt een voordelige prijs voor je motorrijlessen en neemt net zoveel lessen als jij nodig hebt. Zo betaal je alleen voor de lessen die je echt nodig hebt en zit je nergens aan vast. 

Gezamenlijk les

Als we meerdere leerlingen van hetzelfde niveau opleiden, dan bieden we de optie om samen de motorrijlessen te volgen. Zo spaar je op de kosten voor de lessen. 

Vindt je het niet erg om samen met iemand anders de motorrijlessen te volgen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden voor gezamenlijke rijlessen.

Gezamenlijk motorrijles

82,50 per persoon
  • 90 minuten motorrijles
  • Maximaal 2 personen per les
  • Kleding en helm inbegrepen

Privéles

Wil je liever alleen lessen zodat je de volledige aandacht krijgt en de lestijd optimaal kunt benutten? Kies dan voor privélessen. 

Motorrijschool Wolffson biedt als enige in Amsterdam 1 op 1 privélessen.  Tijdens de privélessen bepaal jij het lestempo en hoef je geen rekening te houden met andere leerlingen. Zo haal je extra snel je rijbewijs of kun je juist in alle rust en met extra aandacht leren als je wat meer tijd nodig hebt. 

Privé motorrijles

92,50 per privéles
  • 90 minuten motorrijles
  • 1 op 1 motorrijles
  • Kleding en helm inbegrepen

Digitale theorie opleiding

Voor je mag starten met motorrijlessen voor rijbewijs A + code 80, moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Ook als je al een autorijbewijs hebt. 

Voor slechts € 40,- ontvang je bij de start van je motorrijles een compleet digitale theorie opleiding iTheorie bij motorrijschool Wolffson t.w.v. € 69,-. De digital theorie opleiding bestaat uit een digitaal lesboek, toetsen en 50 gratis proefexamens om jezelf voor te bereiden op het CBR motor theorie examen. Je hoeft dus geen theorieboeken meer aan te schaffen.

AVB - Examen voertuigbeheersing

162,50
  • Theorie-certificaat óf rijbewijs vereist

AVD - Examen verkeersdeelneming

262,50
  • Exclusief gezondheids verklaring à € 39,30

Een gezondheidsverklaring is verplicht voor het aanvragen van het AVD examen.

Vraag je proefles aan
en ervaar de kick van motorrijden