Tarieven voor motorrijlessen in Amsterdam

Tarieven voor motorrijlessen in Amsterdam

Bij Wolffson haal je voordelig je motorrijbewijs

Scherpe tarieven en geen gedoe met pakketten. Je betaalt een voordelige prijs voor je motorrijlessen en neemt net zoveel lessen als jij nodig hebt. Zo betaal je alleen voor de lessen die je echt nodig hebt en zit je nergens aan vast. 

Motorrijles

Een proefles is bij Wolffson altijd 1 op 1. De lessen daarna rij je samen met iemand anders van zoveel mogelijk hetzelfde niveau. Op deze manier leer je ook door te zien hoe de ander het doet.

 Neem contact op en begin vandaag nog met lessen, er gaat een hele nieuwe wereld voor je open.

Gezamenlijk motorrijles

94,50 per persoon
  • 90 minuten motorrijles
  • Maximaal 2 personen per les
  • Kleding en helm inbegrepen

Privéles

Wil je liever alleen lessen zodat je de volledige aandacht krijgt en de lestijd optimaal kunt benutten? Kies dan voor privélessen. 

Motorrijschool Wolffson biedt als enige in Amsterdam 1 op 1 privélessen.  Tijdens de privélessen bepaal jij het lestempo en hoef je geen rekening te houden met andere leerlingen. Zo haal je extra snel je rijbewijs of kun je juist in alle rust en met extra aandacht leren als je wat meer tijd nodig hebt. Ben je erg onzeker dan is privéles een goede keuze.

Privé motorrijles

112,50 per privéles
  • 90 minuten motorrijles
  • 1 op 1 motorrijles
  • Kleding en helm inbegrepen

Digitale theorie opleiding

Voor je mag starten met motorrijlessen voor rijbewijs A + code 80, moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Ook als je al een autorijbewijs hebt. 

Voor slechts € 50,- ontvang je bij de start van je motorrijles een compleet digitale theorie opleiding iTheorie bij motorrijschool Wolffson t.w.v. € 69,-. De digital theorie opleiding bestaat uit een digitaal lesboek, toetsen en 50 gratis proefexamens om jezelf voor te bereiden op het CBR motor theorie examen. Je hoeft dus geen theorieboeken meer aan te schaffen.

AVB - Examen voertuigbeheersing

172,50
  • Theorie-certificaat óf rijbewijs vereist

AVD - Examen verkeersdeelneming

272,50
  • Exclusief gezondheids verklaring à € 44,50

Een gezondheidsverklaring is verplicht voor het aanvragen van het AVD examen.

Vraag je proefles aan
en ervaar de kick van motorrijden