Privé motorrijles Amsterdam

Privé motorrijles Amsterdam

Motorrijles in je eigen tempo

Niet iedereen wil gelijktijdig les hebben met iemand anders, zoals het geval is bij andere rijscholen. Wil je motorrijlessen in Amsterdam volgen in je eigen tempo? Kies dan voor privélessen bij Motorrijschool Wolffson. 

Dit kan betekenen dat je sneller of juist in een rustiger tempo door de lesstof kunt gaan. Ik geef, als enige rijschool in Amsterdam, de mogelijkheid om te kiezen voor privéles tegen een gunstig tarief. Het contact is hierbij altijd 1 op 1. Je rijdt dus nooit samen met een ander waardoor je de aandacht krijgt die je mag verwachten. Hiermee ben je er zeker van dat je de lestijd optimaal benut. 

Een groot voordeel van privéles is dat jouw verrichtingen nog beter te volgen zijn en dat de les volledig op jouw wensen en tempo wordt afgestemd.

Een 1op 1 privé motorrijles van 90 minuten kost € 92,50

Als je zaken snel oppakt dan kunnen we snel verder met de volgende uitdaging. Ben je juist onzeker bij bepaalde onderdelen dan kan hier beter en met meer tijd op ingespeeld worden. Dus ook voor mensen die onzeker zijn is privéles een verstandige keus. 

Soms kan het juist handig zijn om met iemand anders te lessen of vindt je het zelf prettig om met iemand samen te rijden. In dit geval kunnen we kijken of we de les kunnen combineren met iemand van het zelfde niveau. Je krijgt in dat geval korting op de lesprijs. 

Een gezamenlijke motorrijles van 90 minuten kost € 82,50

Begin met een proefles

Maak kennis met motorrijden en de lesmethode van Motorrijschool Wolffson via een vrijblijvende proefles.

Bij de proefles gaan we naar een terrein in Amsterdam waar het rustig en veilig is. Hier leg ik je de beginselen van het motorrijden uit zoals zithouding, hoe je soepel weg kunt rijden, remt en schakelt. Alles in een ontspannen sfeer en in jouw tempo.

Een proefles duurt 90 minuten, kost € 50,- en is altijd 1 op 1.