Rob de Wolff

slider_rob_de_wolff

Gecertificeerd MOTOR rij-instructeur

Gecertificeerd MOTOR rij-instructeur volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en tevens KNMV gediplomeerd rij-instructeur. Een KNMV gediplomeerd rij-instructeur (KGI) heeft op eigen initiatief een aanvullende motor-vakopleiding bij de KNMV gevolgd, onderwerpt zich aan verplichte jaarlijkse bijscholing en volgt de les, zoals je van een motorrijschool mag verwachten, vanaf de motor. Ik geef altijd les in Amsterdam en omstreken en dit doe ik op BMW motoren.

Ervaren instructeur

Omdat ik van mening ben dat je recht hebt op goede instructie geef ik les met veel aandacht voor detail, heb mijn aandacht volledig op de les gericht en probeer je op een zo goed mogelijke manier te sturen naar je examen. Op deze manier krijg je de aandacht die je mag verwachten en¬† ben je verzekerd van een optimale benutting van je lestijd. Ik probeer mijn passie voor het motorrijden met je te delen. Ik geef altijd met heel veel plezier les en breng je op persoonlijke wijze de fijne kneepjes van het motorrijden bij. Ik weet als geen ander dat het motorrijden in een grote stad een bevrijding kan zijn maar ken ook de risico’s die hier mee gepaard gaan. Met zorg en aandacht word jij opgeleid richting je examen.

Uitgebreider kennismaken met Rob doe je middels een vrijblijvende proefles.  Bel 06-245 23 610 om een afspraak te maken.