Motorrijschool Wolffson. Ook privé motorrijles!

BMW Motor Priveles Amsterdam

Het doel bij het nemen van motorrijles is natuurlijk het halen van je motorrijbewijs. Maar dan wel zo dat je je ook veilig voelt in het verkeer en met vertrouwen de weg op gaat. Voor mij is klanttevredenheid van groot belang. Dit kan alleen als je op een professionele en correcte manier rijles hebt gehad en niet het idee hebt onnodig veel lessen te hebben moeten nemen. Ik ben zeer gemotiveerd om jou goed op te leiden tot een zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Motorrijden bij Wolffson staat voor professionaliteit en veiligheid. Tijdens de lessen is mijn aandacht op jou gericht en niet op bijzaken zoals een telefoon of het praten met collega intructeurs. Hierdoor kan ik goed in de gaten houden wat de vorderingen zijn en kan ik je met duidelijke instructies aangeven wat er goed gaat en wat er eventueel nog verbeterd moet worden. Voor mensen die over weinig tijd beschikken of extra aandacht willen bestaat de mogelijkheid tot het nemen van privéles. Ik probeer mijn passie voor het motorrijden met je te delen. Ik geef altijd met heel veel plezier les en breng je op persoonlijke wijze de fijne kneepjes van het motorrijden bij. Ik weet als geen ander dat het motorrijden in een grote stad een bevrijding kan zijn maar ken ook de risico’s die hier mee gepaard gaan. Met zorg en aandacht wordt jij opgeleid richting je examen.

De makkelijkste manier om kennis te maken met het motorrijden en mijn manier van lesgeven is het nemen van een proefles. Een proefles is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Een proefles kost slechts € 50,-

Ik doe niet aan pakketprijzen zodat je niet gebonden bent mocht je om wat voor reden dan ook willen of moeten stoppen met lessen. Je hebt altijd alle vrijheid.  Mijn tarieven zijn gunstig en mijn examentarieven over het algemeen lager dan bij andere rijscholen. Een theoriepakket met 50 oefenexamens van Itheorie kun je aanschaffen voor slechts € 35,- bij de start van je opleiding.